Region

Svet

Marijana Čvrljak: Uništila sam porodicu, jer mi se malo zezalo (Video)

Bojana i Marijana više ne razgovaraju, a njihovoj svađi prethodila je Bojanina oštra osuda Marijanog ponašanja.

Marijana Čvrljak: Uništila sam porodicu, jer mi se malo zezalo (Video)



"Ako neko veruje u životu u ljubav, to sam ja. Celo vreme sam bila na vašoj strani, a u celoj ovoj vašoj priči ja se osećam kao magarac. Podržavam nešto što u spoljnom svetu ne bih podržavala", rekla je Bojana i dodala da nije bitno šta je bilo sa Vladimirom, nego je bitno je što Marijana ne zna što hoće.

"Ti si na žurki bila pijana, ja sam bila trezna. I ja nisam videla šta si ti napravila, ali po njegovim rečima zvala si ga u bazen i da spava s tobom", bila je oštra Bojana prema Marijani naglasivši kako inače osuđuje majke koje ostavljaju svoju decu, a u kući je radila nešto sasvim drugo.

"Uništila sam svoju porodicu, ostavila sam sve jer mi se samo malo zezalo", ironična je bila Marijana na Bojanine kritike.

"Uništila si porodicu, uništila si sve, a ko zna šta će da bude sa tobom i Nemešom. Ne želim više da podržavam nešto jer mi se čini da se igraš. Zapitala sam se šta moj otac misli o priči koju ja podržavam" - zabrinuta je Bojana.

"Meni je isto strašno. Udala sam se iz ljubavi, u crkvi, ispred Boga, porodice, prijatelja. Moram da izađem iz kuće i rešim stvari iz stvarnog života", rekla je Marijana. Budući da je Nemeš ušao u sobu u toku njihove svađe, na njegovo insistiranje, Marijana mu je otkrila da stanari već neko vreme šuškaju o tome kako je zavodila Vladimira.

Sinoć su u kući usledile nominacije, a ove nedelje na stolici za izbacivanje naćiće se: Radašin, Nirmal i Vladimir.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>