Region

Svet

Pobednica Parova Zorica Dukić gost radija Svet plus (Foto+Audio)

Sinoć ste na radiju Svet Plus imali priliku da pratite još jednu VIP Špajz emisiju u novoj sezoni. Ovaj put naša gošća je bila mlada pobednica najprestižnijeg rijaliti šoua na našim prostorima. Naravno, u pitanju su "Parovi" i foto model Zorica Dukić. Na žalost, njen partner Miloš Vuković zbog brojnih privatnih obaveza nije stigao na našu partiju ćaskanja.

Pobednica Parova Zorica Dukić gost radija Svet plus (Foto+Audio)



Vrlo mlada, vrlo borbena i komunikativna, Zorica je bila iskren sagovornik ove večeri.

Iako je nakon četiri meseca konačno na "slobodi", pobednica "Parova" i dalje najviše vremena posvećuje poslu. Brojni intervjui, emisije i gostovanja još uvek joj ne dozvoljavaju da se odmori, posveti prijateljima, porodici i nadoknadi sve propuštene intimne trenutke sa svojim dečkom Milošem.

Zorica Dukic

Ovom mladom pobedničkom paru, rijaliti šou "Parovi", osim što je doneo sumu od 250.000 evra, doneo je i mnogo veću stabilnost kada je njihov emotivni odnos u pitanju. Naime, Zorica i Miloš proslavljaju godinu dana njihovog zabavljanja.

Zorica Dukic

Spekulacije da je pobeda nameštena, suze, svađe, raskidi, provokacije - sve je to ostavilo snažan utisak na ove mlade ljude, ali ipak, oni se vrlo svesno i pobednički ophode prema celoj situaciji.

Zorica planira da ostane u svetu modelinga, ali isto tako i da se oproba u poslu voditelja, dok je Miloš za sada posvećen isključivo karateu i treninzima.

Osvojenu sumu od 250.000 evra će ravnopravno podeliti i obezbediti se u materijalnom smislu. Naravno, mi im želimo da pametno potroše novac i da rade na sebi i svojoj vezi koja je mnogo toga pretrpela.

Zorica Dukic

Pratite nas i sledećeg ponedeljka u isto vreme, na istom mestu, ali sa nekim novim gostima i nekim novim pričama.

Poslušajte najinteresantnije delove sinoćnjeg intervjua

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>