Region

Svet

Nataša Bekvalac razlupala kancelariju Dačinog advokata

Nataša Bekvalac juče je u popodnevnim satima pokušala da se fizički obračuna sa Danilom Ikodinovićem u kancelariji njegovog advokata Nemanje Aleksića u Novom Sadu. Prvi njihov susret nakon skoro dva meseca prošao je u žestokoj svađi, koja je kulminirala onog trenutka kad je pevačica saznala da joj njen još uvek zakoniti suprug neće nakon razvoda isplatiti 40.000 evra od kafane "Tako je suđeno".

Nataša Bekvalac razlupala kancelariju Dačinog advokata



"Nataša je u pratnji svog advokata Dragana Gojkovića došla u kancelariju Nemanje Aleksića, gde je već bio Dača. Nakon kraćeg razgovora, potegla je priču o kafani, a kad joj je Danilo rekao da kafanu neće dobiti i da ju je prepisao svom partneru, ona je doživela nervni slom i počela da baca čaše po kancelariji. Na to joj je Ikodinović kazao da joj iz inata neće dati kafanu, posle čega je dograbila čašu punu vode i bacila je ka njemu i njegovom advokatu. Čaša se razbila, a staklo je pogodilo Daču - saznaje dobro obaveštenog izvora.

Nakon incidenta Bekvalčeva je pojurila napolje, dobacivši Danilu: "P.čko, zapamtićeš me!" Iz kancelarije je istrčala zaboravivši mantil, tašnu i naočare za sunce.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>