Region

Svet

Nemanja Stevanović: Milena i ja se nećemo pomiriti

Raskid Nemanje Stevanovića i Milene Ćeranić ne prestaje da intrigira javnost. Iako za Milenu svi tvrde da je prevarila Nemanju i to sa kolegom Banetom Mojićevićem, pevač tvrdi da njih dvoje nikada nisu bili u boljim odnosima.

Nemanja Stevanović: Milena i ja se nećemo pomiriti



Nemanja ne krije da i dalje voli Milenu i da mu jako ne dostaje, ali takođe tvrdi da od njihovog pomirenja nema ništa.

Nemanja Stevanović: Istina je da smo Milena i ja raskinuli
"Nisam ni ljut, ni razočaran, ali jesam malo tužan jer nije lako prekinuti dvogodišnju vezu. Svi naši prijatelji su uvereni da ćemo se pomiriti i nastaviti tamo gde smo stali. Oni koji nas dobro poznaju kažu da takvu ljubav, kakva je bila među nama, nikada nisu videli."

Milena i Nemanja raskinuli zbog Baneta Mojićevića
"Žao im je, žao je i nama, ali tako smo odlučili. Razum je pobedio srca. Ipak, i pored toga što se viđamo, uprkos ljubav među nama koja nije usahla, od pomirenja nema ništa.Neki misle da je naš raskid marketinški trik, što je besmisleno. Toliko nas ima u medijima da nam trikovi ne trebaju."

Nemanja demantuje priče da ga je Milena prevarila sa kolegom Banetom Mojićevićem, čak je otkrio i da su se njih dvojica čili telefonom i slatko nasmejali celoj priči.

Milena Ćeranić: Nisam prevarila Nemanju, da jesam, ne bi sa mnom razgovarao!
"To je smešno, zato što je neko jednostavno seo i to smislio. Ima mnogo onih koji ne rade ništo drugo već samo smišljaju spletke kako bi zavadili ljude. Priča da me je Milena prevarila sa Banetom je apsolutna izmišljotina. S njim nemam nikakav problem, niti sam ikada bio ljubomoran na njega zato što je pre mene bio sa Milenom. Razgovarali smo Bane i ja telefonom posle te priče u novinama i obojica smo se slatko smejali."
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>