Region

Svet

Jelena Arsić: Bila sam sa Tikom dok je još bio u braku

Supruga Tihomira Arsića, Jelena,priznala je pred učesnicima rijalitija "Parovi", da je jako grize savest zato što je sa popularnim glumcem počela da se zabavlja dok je on još bio u braku sa Biljom Krstić.

Jelena Arsić: Bila sam sa Tikom dok je još bio u braku



”Tiku sam upoznala na poslu, a on je dolazio kod prijatelja. Pomislila sam 'kakav seljak'! Bio je u nekom šortsu, ali je imao baletske noge. Tad mi je sve bilo fuj. Čas mi je bio seljak, čas mi se dopadao. Malo smo razgovarali. Moja drugarica se zabavljala sa njegovim drugom, koji je bio još stariji. Treća drugarica mi je rekla: on je odličan tip, razveden je, ima dve ćerke. Posle se ispostavilo da nije bilo tako! Mene grize savest zbog mnogo toga, ali ja sam svoje greške dobro platila. I danas često razmišljam da li je moglo drugačije, ali ljubav je bila neumoljiva. Odmah sam znala da je pravi. Dodir, miris kože. Sve je bilo baš to”, rekla je Jelena, i dodala:

“Prve dve godine sam samo ćutala. Ali, sam ga slušala. On je iz mene izvukao ono najbolje. Da nije njega, bila bih ružno pače. Ovako sam napravila karijeru, zatvorio mi se krug. I čini mi se da tek sada možemo da počnemo još jedan život”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>