Region

Svet

Parovi ili Zadruga: Lepa Lukić otkrila da ulazi u rijaliti!

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić priznala je da ulazi u jedan rijaliti, ali ostala je misteriozna pa nije htela da kaže da li su to Parovi ili Zadruga.

Parovi ili Zadruga: Lepa Lukić otkrila da ulazi u rijaliti! Foto: Screenshot YouTube



Lepa Lukić će se, po svemu sudeći, naći u nekom od rijalitija koji su najavljeni za septembar ove godine. Ona je otkrila da je trenutno u pregovorima sa producentima šoua i ne krije da bi volela da ponovo zabavlja ljubitelje ove vrste programa. - Imam ponudu. Ne mogu još da otkrijem za koji rijaliti, ali mogu da kažem da je vrlo moguće da ću da uđem. Narod voli to da gleda i svi koji su pričali da nikada ne bi ušli na kraju su postali deo rijalitija. Oni koji osuđuju najviše, na kraju popuste - kaže pevačica u intervjuu za "Alo".

Lepa je dala savet i Merimi Njegomir koja ulazi u Zadrugu, a koja se dugo dvoumila u vezi sa ulaskom u ovakvu vrstu programa. - Kaže ona meni da ne zna šta da radi po pitanju ulaska u rijaliti, a ja joj lepo objasnim da treba da se uđe sa velikim imenom i tako i izađe. Ja sam ušla kao Lepa i izašla kao Lepa, u tome je poenta. Neće niko očekivati od nas priznatih pevača da glumimo starlete - objašnjava pevačica.

Folk kraljica je otkrila i da nikada nije imala problem sa honorarima i da uvek uzima dobre pare u rijalitijima. A bila je učesnik gotovo svih rijaliti formata u Srbiji. - Meni je sve uvek bilo uredno plaćeno. Ovi anonimni možda imaju problem sa ugovorom, ali afirmisani i priznati pevači nikada nemaju problem da sklope dogovor i naplate lepo svoje učešće u rijalitiju - zaključuje Lepa Lukić i ostavlja misteriju: da li ulazi u novi rijaliti Zadrugu ili dobro poznate Parove.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>