Region

Svet

Sanja Marinković izbacila gošću iz studija!

Tokom dugogodišnje karijere kao voditeljka, Sanja Marinković je ostavila dubok trag u svetu televizije, ali u proteklig dvadeset godina njene karijere, događale su se i sutacije koje nisu bile prijatne.

Sanja Marinković izbacila gošću iz studija! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U tom dinamičnom okruženju, Sanja nije oklevala da izrazi svoje stavove, često se sukobljavajući sa svojim gostima. Jednom je posebno zapamćena anegdota koju je podelila iz "Magazina In", što i danas predstavlja intrigantnu temu razgovora.

- Ja se začudim kada mi neko dođe u goste pa mi kaže da me je gledao kad je bio mali. Evo sada sam skoro imala jednog gosta koji mi je rekao „Sanja, ja sam vas prvi put gledao, tačnije moja mama i imao sam samo četiri godine“. Kad mi on kaže da je imao samo četiri godine, ja u šoku – rekla je Sanja u emisiji „Praktična žena“.

- A onda mi kaže „Moja mama je Vaše godište", ja kažem napusti emisiju odmah. Šalim se naravno, onda shvatim koliko trajem - rekla je Sanja, a onda otkrila da je jedinom prilikom bila primorana i da zamoli gošću da napusti emisiiju:



- Sanja, pošto si mi se tako obratila, nemoj me više zvati ni za jednu emisiju – rekla je Maja nakon kratke rasprave.

- Ako hoćeš da poštuješ emisiju, da budeš gost, budi. Ako nećeš, nemoj – odgovorila joj je Sanja, što je veoma naljutilo pevačicu koja je tada napustila emisiju.

Slične vesti: ​Milica Dabović: Naučila sam da me šamaraju i udaraju!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>