Region

Svet

Sanja Marinković: Nemam vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog života!

Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković tokom "Amidži šou-a" podgrejala je sumnje vezane za njen razvod od supruga tako što je izjavila da u 2020. želi da bude srećna i voljena. Nemam vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog života! 

Sanja Marinković: Nemam vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog života! Screenshoot/Instagram- Moj suprug i ja smo se uzeli kada je Strahinja imao 4 godine, tako da ni tada nisam tražila nikakvu garanciju koliko će ljubav i sreća trajati. Nikada nisam bila tip žene koji će očekivati da sve suprug donese i prinese. Ali isto tako znam da nemam vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog života - rekla je Sanja i demantovala navode da se razvodi:

- Ne razvodim se, od toga nema ništa. Niti sam se razvela, niti ću se razvesti - podvukla je Sanja i završila sa pričom o krahu braka.

Sanja Marinković i njen suprug Aleksandar upoznali su se na poslu kada je došla da pogleda prvu emisiju "Sve za ljubav" koju je vodila zajedno sa Milanom Kalinićem. Tada se dogodila ljubav na prvi pogled koja i dan danas traje, a imaju sina Strahinju.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>