Svet

Region

Glumica Džejmi Li Kertis delila drogu sa rođenim ocem!

Džejmi Li Kertis delila je drogu sa rođenim ocem jer su oboje bili u problemima. Bilo je vremena kada sam ja bila jedino dete koje je sa njim htelo da razgovara...

Glumica Džejmi Li Kertis delila drogu sa rođenim ocem! Foto: Printscreen Youtube/L. Gustav Riv





Glumica Džejmi Li Kertis je postala poznata širom sveta zbog svojih izvanrednih glumačkih sposobnosti i impresivnih uloga koje je ostvarila u mnogim poznatim filmovima.

Međutim, njen privatni život je takođe privukao pažnju medija, budući da je bio obeležen brojnim izazovima i kontroverznim pričama. Tokom dugog perioda, poznata glumica je patila od zavisnosti od analgetika, što je započelo nakon neuspelog kozmetičkog zahvata. Kada je razmišljala o tom vremenu, izjavila je da je bilo strašno iskustvo što je uopšte pristala na operaciju uklanjanja podočnjaka. Nakon operacije, prvo zbog bolova, a kasnije iz navike, počela je da koristi opijate, ali i prekomerno konzumirala alkohol.


"Zavisna sam bila u dva navrata – prvi put zbog bolova, drugi put zbog stida jer sam bila zavisna", priznala je svojevremeno glumica, kako prenose strani mediji.


Porodica poznate glumice se suočila sa velikim izazovima kada su u pitanju bolesti zavisnosti. Njen otac takođe je imao probleme sa narkoticima. Osim toga, Džejmi je doživela strašnu tragediju kada je njen brat preminuo u 23. godini od posledica predoziranja heroinom.





Džejmi Li Kertis delila drogu sa rođenim ocem jer su oboje bili u problemima:


"Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja, pa smo delili drogu. Bilo je vremena kada sam ja bila jedino dete koje je sa njim htelo da razgovara. Imala sam šestoro braće i sestara, sada ih imam petoro – moj brat Nikolas preminuo je od predoziranja heroinom kada je imao samo 23 godine", ispričala je ranije Džejmi  Li Kertis.

Tokom trajanja njene borbe sa zavisnošću, skrivala je drogu od sestre i brata koji su je pratili, odnosno kontrolisali. Iako je prolazila kroz teška životna iskustva, uključujući gubitak brata, to nije promenilo njene navike. Ipak, nakon mnogo godina, postala je svesna koliko je ta zavisnost štetna za njenu porodicu i za nju samu, pa je odlučila da se podvrgne lečenju.

Kako je sama glumica ispričala, ono što ju je zaista probudilo i navelo na akciju bila je primedba njene osmogodišnje ćerke da majka nikada nije bila prisutna za nju.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>