Region

Svet

Jelena Tomašević otkrila svoj najveći blam! (VIDEO)

Pevačica Jelena Tomašević, gostujući u jednoj emisiji ispričala je najveći blam koji joj se dogodio u životu.

Jelena Tomašević otkrila svoj najveći blam! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/jelenatomasevic



Popularna pevačica oduvek je važila za odmereni, finu i uzdržanu osobu. Ipak, da se i najboljima događaju greške, ispričala je u jednoj emisij na "Radiju S".

 Jelena Tomašević je otvoreno govorila o blamu koji nikada neće zaboraviti, kada je na jednom venčanju pomešala ime mlade. 

- To mi je stvarno jedan od najvećih blamova u životu. Otišla sam na svadbu kod svog saradnika, koji je ženio sina i upoznala sam ja njega i njegovu devojku, Marko i Ivana - počinje priču Jelena i nastavlja:

- Posle nekog vremena, odlazim ja na venčanje.  Oni mi prilaze i pitaju me jel može jedna pesma. Ja kažem naravno i izlazim i kažem: Marko, Ivana, da vam je sa srećom, da vam je dugovečno. Samo odjednom svi počinju da viču: "Nee, nije Ivana, nova devojka je u pitanju, Marija" - pričala je naša popularna pevačica. 

- LJudi, ja sam u zemlju propala, sva rodbina, to je toliko bilo glupo, ali ustvari, niko mi nije rekao da je nova devojka. Ja sam upoznala verenicu i nisam znala da su raskinuli u međuvremenu i da se on ženi drugom devojkom - ispričala je Jelena kroz osmeh.



Podsetimo, Jelena Tomašević, pre nekoliko dana pobedila je na festivalu "Beogradsko proleće sa pesmom" "Veruj mi da verujem"

Slične vesti: ​Pevačica Ksenija Mijatović boluje od neizlečive bolesti! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>