Region

Svet

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se žestoko raspravljali pred komšijama

Bračni par Jelena Tomašević (31) i Ivan Bosiljčić (35) navodno su imali žestoku raspravu ispred zgrade u kojoj žive, u samom centru Beograda.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se žestoko raspravljali pred komšijama



Glumac i pevačica izgleda nisu baš omiljeni u kraju u kojem stanuju, budući da se komšiluk danima naslađuje prepričavajući njihov verbalni sukob koji se dogodio pre nekoliko dana.

"Ivan je urlao na Jelenu pet minuta. Krenuli su da prošetaju i svađa je počela na vratima zgrade. Toliko su bili glasni da je njihova prepirka naterala i ljude iz okolnih prodavnica da izađu na ulicu", kaže izvor koji je zamolio da ostane anoniman.

Jelena i Ivan su se, prema navodima komšija, vratili sa mora, a posle tog incidenta više nisu viđeni u svom ulazu. "Verovatno su otišli do Užica ili na planinu Zlatar, gde se godinama odmaraju. Sreća da njihova ćerka Nina nije čula raspravu roditelja jer su se zakačili kao i svi bračni parovi zbog neke sitnice, a dete bi se prepalo i briznulo u plač", rekao je jedan od komšija.

Verujemo da je ovo samo mali nesporazum, kao i u svakom braku pa tako i u njihovom, te da nema govora o ikakvoj bračnoj krizi, budući da par planira i drugo dete, kako je i sama Jelena izjavila nedavno u intervjuu za "Kurir".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube


 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>