Ostalo

Sme�no

Ružičasti Mesec: April je jedinstven mesec u astrološkom smislu

Ovog meseca, nebo će biti obasjano svetlošću Ružičastog Meseca, donoseći sa sobom posebnu energiju koja će uticati na sve znakove zodijaka. April je mesec kada se priroda budi, a s njom i naša unutrašnja bića. 

Ružičasti Mesec: April je jedinstven mesec u astrološkom smislu Foto: Pixabay







Numerologija za 2024. godinu može pružiti uvid u ključne teme, izazove i mogućnosti koje nas očekuju tokom ove godine. 

Na primer, univerzalni broj za 2024. godinu je 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8), što ukazuje na važnost finansijskih ciljeva i potrebu za praktičnim koracima ka njihovom ostvarenju.

Takođe, broj 8 naglašava značaj ravnoteže između poslovnog uspeha i ličnog blagostanja.


Astrologija: 

U astrologiji, pun Mesec će se dogoditi 23. aprila 2024. godine. Ovaj pun Mesec se naziva i Ružičasti Mesec, a on simbolizuje početak proleća i žensku energiju. Astrologija kaže da ćemo već sredinom aprila osetiti drugačiju energiju.



Prema informacijama sa stranice Astro Spice, pun Mesec u aprilu 2024. godine donosi snažnu energiju koja ide u prilog aktivnim ljudima spremnim da preuzmu odgovornost za sebe i svoje postupke. Priroda cveta, ispunjena je svetlim bojama, a svuda vlada optimizam.


Ne propustite MESEČNI HOROSKOP za maj i NEDELJNI HOROSKOP



Foto: Pixabay



Tokom ovog perioda, ljudi postaju posebno osetljivi i sposobni da predvide razvoj događaja. Budućnost se ne pojavljuje u sumornom svetlu, jer postoji poverenje u sopstvene snage.

Pun Mesec u aprilu poznat je i kao “Ružičasti” Mesec, što je naziv koji dolazi iz nekih regiona Severne Amerike gde cveta svetlocrveni flamingo.

Pun Mesec u Škorpiji može biti izazov za osetljive osobe. Razdražljivost, nervoza, želja za dominacijom – unutrašnje stanje se ne može nazvati smirenim.

Ružičasti pun Mesec u aprilu je dobar trenutak za skok napred, čak i zastali slučajevi će se pokrenuti. Mentalna i fizička aktivnost se povećava, želi se živeti bogato, disati slobodno.

Uticaj Punog Meseca u aprilu 2024. godine, na muškarce je takav da za energične i aktivne muškarce, pravi je signal za akciju. Priroda oživljava, daje podsticaj za napredovanje.
 

Horoskop donosi plodonosnih deset godina za tri znaka Zodijaka!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>