Ostalo

Sme�no

DNK test mu je uništio 18 godina braka: Ženu ne mogu da pogledam u oči!

DNK test, koji je ovaj čovek uradio, potpouno je promenio njegov život nakon 18 godina braka, a sada se suočava i sa najbolnijim pitanjem: Kako dalje?

DNK test mu je uništio 18 godina braka: Ženu ne mogu da pogledam u oči! Foto: Pexels



Partnerstva imaju svoje uspone i padove, i uvek će biti stvari oko kojih se vi i vaš partner nećete slagati. Ipak, neke stvari mogu potpuno da promene vaš način razmišljanja i tok života. 

Svoju priču na Redditu, podelio je jedan muškarac, koji je nakon svađe sa suprugom, saznao surovu istinu. Par je ukupno 20 godina zajedno, od kojih su 18 u braku. Pre nego što su postali roditelji, došlo je do jedne ozbiljne svađe zbog koje su se rastali na dve nedelje, ali kada je njegova supruga saznala da je trudna, odlučili su da se pomire, kako bi zajendo podizali decu. 

Nažalost, sve se srušilo kada su DNK testovi pokazali da njegovi blizanci imaju drugog biološkog oca,  što je dovelo do toga da je njegova žena konačno otkrije šta se dešavalo tokom dvonedeljnog raskida pre 18 godina. 

Ovaj čovek svoju priču je podelio na Redditu, a mi vam je prenosimo u celosti: 

"Keli je stalno plakala i izvinjavala se. Rekla mi je da se, da se jedne noći napila nakon naših svađa i da je spavala sa slučajnim tipom, kao i da me od tada nije prevarila. Idaja me je ostavila dezorijentisanom. Rekao sam Keli da mi treba vremena da ovo obradim i trenutno sam u hotelu. Ne znam više ni šta radim – poslednja dva dana su bila potpuno nejasna. Osećam se kao zombi, nesposoban sam da osetim ili procesuiram bilo šta. Ne nameravam da napustim svoju decu – možda nisam njihov otac, ali sam ipak njihov tata i jako ih volim - napisao je ovaj slomljeni čovek na Redditu i dodao: 

"Trenutno sedim na svom hotelskom krevetu i nisam ništa jeo danas. Moje misli su u haosu, pa ovo pišem da mi pomogne u procesu. Keli je oduvek bila odlična supruga i odličan poslovni partner. Ne znam da li ću moći ponovo da je gledam isto ili ako ću ponovo biti ista osoba, ne znam kako dalje" - napisao je slomljeni čovek.


Foto: Pixels

Nakon njegove priče, usledili su i brojni saveti pratioca popularne društvene mreže:


"Prvo prvo – moraš da se brineš o sebi. Uzmi nešto za jelo. Opusti se i gledaj TV. Samo se malo opusti. Imali ste strašne vesti i to je potresno za suočavanje".

„Morate da se fokusirate na sebe. Dajte sebi malo vremene. Kada budete spremni, možete da kažete svojoj ženi šta ćete da uradite. Ako vas je prevarila samo jedan put, na vama je da li je to previše ili ne. To nije moja stvar da kažem. Ali možete da imate porodicu ako radite na tome i ako želite da budete zajedno - samo je jedan od niza saveta koje je dobio ovaj čovek.

Slične vesti: ​Da li će TikTok zaista biti zabranjen?

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>