Elita 7

Parovi

Pobednici Elitovizije! Potpuna dominacija jedne grupe! (VIDEO)

Evo ko su pobednici prve Elitovizije! Svi su se potrudili i očekivali pobedu ali dogodila se potpuna dominacija jedne grupe...

Pobednici Elitovizije! Potpuna dominacija jedne grupe! (VIDEO) Screenshoot/Youtube







Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je da su najviše glasova novinarskog žirija imali Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić, koji su dobili vrednu nagradu, koju im je uručila voditeljka Ivana Šopić.




 




Došlo je vreme da saznamo ko su pobednici Fejsbuk glasanja na prvoj "Elitoviziji". Ovu nagradu ponela je grupa koju čine Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić. Voditeljke Ana Radulović i Ivana Šopić. su im uručile vrednu nagradu. Oni su se zagrlili i počeli da skaču od sreće.





 




Korisnici društvene mreže Instagram imali su priliku da putem zvaničnog profila Zadruge na ovoj popularnoj mreži glasaju za svoje favorite na "Elitoviziji", tako što su ostavljali lajkove na storije svojih favorita.


Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je da su publiku sa gorepomenute društvene mreže osvojili Mensur Ajdarpašić i Marko Janjušević Janjuš.





 




Nakon Fejsbuk i Instagram nagrade, uručena je i nagrada sa TikTok-a. Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da su pobednici sa ove društvene mreže ponovo Mensur Ajdarpašić i Marko Janjušević Janjuš.





 




Nakon što su proglašeni pobednici novinarskog žirija i pobednici društvenih mreža, došlo je vreme da publika i takmičari saznaju ko je ostavio najjači utisak na stručni žiri koji su činili Mira Škorić, Sandra Rešić, Vesna Đogani, Mirko Gavrić i Ljupka Stević.


Svaki član stručnog žirija podelio je svoje poene po dobro poznatom sistemu glasanja, a najviše bodova osvojili su Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić.



Veliki šef je pobednike stručnog žirija spremio bogatu nagradu, koju su oni preuzeli u bekstejdžu. 



 




Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila da su pobednici SMS glasanja upravo Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić, te su mu nagradu uručile voditeljke Ivana Šopić i Ana Radulović.





 



Došlo je vreme da se dodeli još jedna nagrada, a to je za Otkriće Elitovizije, a voditeljka Dušica Jakovljević je rekla da su nagradu dobilli Samir Ramović i Nikola Bukilić.







 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>