Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 20. avgust 2023. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. avgust 2023. godine na portalu Svet Plus. Bikovi mogu ostvariti dvostruku dobit...

Dnevni horoskop za 20. avgust 2023. godine! Svet Plus





♈Ovan

Danas ste orni za rad i više nego obično, verovatno je to rad po kući ili još verovatnije u kuhinji. Partner vam se u tom radu neće pridružiti, već će hvatati krivine... Smanjite unos slatkiša.


♉ Bik

Možete ostvariti dvostruku dobit ako budete na vreme sagledali situaciju iz svih uglova. Na polju ljubavi ništa novo kod zauzetih, a kod slobodnih mogućnost ostvarenja neke davne želje.




♊ Blizanci

Smirite negativne strasti na radnom mestu, nervoza vam uzima i poslednji atom snage, ato vam sada nije potrebno. Partner se teško nosi sa vašim raspoloženjem ovih dana. Što se zdravlja tiče, nervoza vam i na to utiče, pa možete imati glavobolju.



♋ Rak

Usmerite svoje misli na nešto pozitivno i na nešto konkretno, nemojte mračiti i biti negativni bespotrebno. na polju ljubavi možete da očekujete lepo iznenađenje, nešto čemu se niste nadali. Više šetajte, manje sedite.

 

Kafa vam je omiljeni napitak? Pre nje uradite tri stvari i neće biti problema!








♌ Lav

Danas bi bilo lepo da možete da odmarate, ako ipak niste te sreće, onda barem u večernjim satima pokušajte da nađete vreme za sebe i partnera. Moguće su oscilacije pritiska.



♍ Devica

Delujete netaktično u susretu sa pojedinim ljudima i uporno pokušavate da nametnete svoje stavove... Slično se ponašate i prema partneru ali on će vas iskulirati. Posetite zubara.



♎ Vaga

Nečija priča na vas ostavlja suprotan efeka, od onoga što je trebalo da izazove... Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju poziv ili poruku i to kao zov prošlosti. Loše varenje.




♏ Škorpija


Umete da uspostavite dobru kontrolu i da usmeravate događaje u pravcu koji vama odgovara ali može vam danas to neće tako lako poći za rukom. Posvetite više pažnje onome što se dešava sa vašim partnerom, možeda mu je potrebna podršaka. Moguće su alergije.

 

Ko ste bili i ko ćete biti u budućnosti, otkriva vaša godina rođenja!








♐ Strelac

Danas ste takmičarski nastrojeni i sa svima biste se nadmetali ako nikako drugačije, a ono u mišljenjima... Nema potrebe da partneta opeterćujete stvarima o kojima ni vi za sada ne znate ništa konkretno. Pad imuniteta.




♑ Jarac

Ponekad suočavanje sa istinom zahteva veliku hrabrost ali to je jedino ispravno sada. Oni koji su u braku, mogu naići na kratkotrajnu krizu. Nervoza.



♒ Vodolija

Važno je da se danas rasteretite suvišnih briga i da uživate lepom vremunu, najbolje sa prijateljima ili ako ste u vezi sa partnerom. Više se krećite, ležanje vam može škoditi više nego što mislite.



♓ Ribe

Nekad je dobro prećutati... neka to bude danas. Pustite druge da misle da su u pravu, a vi čuvajte svoje živce. Pripadnici znaka koji su u braku ili dužoj vezi, mogu imati veliku sunju u partnera. Fizički ste dobro.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>