Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić pred ulazak u Zadrugu: Moja lična pobeda mi je u glavi!

Ana Ćurčić pred ulazak u "Zadrugu 6" gde će se boriti za glavnu nagradu, priznaje "Moja lična pobeda mi je u glavi!" Ostaje nam da vidimo kakva će njena reakcija biti na najnoviju vest, da je u Belu kuću stigao verenički prsten za Anđelu.

Ana Ćurčić pred ulazak u Zadrugu: Moja lična pobeda mi je u glavi! Foto: Youtube




Do skoro nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić večeras će biti vanredno ubačena u rijaliti "Zadruga 6", pa će postati regularni učesnik, koji će se boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra.


O tome da li ima planove kako će se tamo ponašati Ana kaže:

 "Prvo ću naći krevet gde ću spavati"


Kako će se poneti prema svom bivšem mužu Zvezdanu i njegovoj devojci Anđeli, ona kaže:


"Nemam nikakav plan"




Zvezdan je nedavno izjavio da ukoliko Ana uđe u rijaliti da će on pobeći:

"Moja lična pobeda mi je u glavi... Samo to" - zaključila je za Srbija danas.


Moka Slavnić, Zvezdanov otac na pitanje šta misli, kako će Zvezdan reagovati kada na vratima Bele kuće bude ugledao Anu, koju je ostavio posle 15 godina vanbračne zajednice, Moka je ko iz topa odgovorio:


"Ne postoji 15 godina, pod broj jedan! Sama je rekla četiri i po godine, pa 2011., to je samo rekla. Što se tiče nje, apsolutno nikakav komentar. Kada pričamo o njenom ulasku... On će priznati sve, on je džentlmen. Ja bih voleo da sam ja tamo umesto njega, da ponovim izvinjenje. Nema više emocija, puklo je, ako hoće da mu udari šamar, nek mu udari i kraj." - objasnio je slavni košarkaš.


Danas Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić proslavljaju prvu mesečnicu ljubavi, a na adresu "Zadruge" stigli su pokloni za njih dvoje. Osim crvene torte i urkasnih balona, u Belu kuću je stigao i verenički prsten za mladu Crnogorku.


Iako najpre nije bio previše zainteresovan za darove, zadrugar se šokirao kada je ugledao prsten među paketima, te je svoju ljubavnicu brže-bolje uhvatio za ruku i zaprosio je.

 

Anđela Đuričić istrčala napolje! Pogledajte zašto! (VIDEO 18+)









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>