Region

Svet

Dača uzeo Hanu

Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, trogodišnja Hana, već dva dana je sa ocem. Dačina i Natina mezimica vratila se sa Zlatibora pre mame, u pratnji bake Mire i tetke Dragane. Hana je u petak tražila da vidi oca a Nataša joj je tu želju ispunila već u subotu.

Dača uzeo Hanu



"Hana je rekla Nataši da se poželela tate i Nata ju je odmah spakovala, pa je u subotu krenula put Novog Sada s njenom majkom i sestrom - govori izvor blizak porodici Bekvalac" - Ikodinović, i dodaje:

"Dača i Hana su ceo jučerašnji dan proveli zajedno. Bili su u Merkatoru, jeli kolače a vodio ju je i u prodavnicu igračaka" - završava priču izvor i time demantuje pojedine naslove da je Nataša zabranila Dači da viđa dete.

Ćerka popularnog bračnog para tokom proteklih dana boravila je sa Natašom na Zlatiboru i nije upućena u bračnu dramu svojih roditelja. Upućeni tvrde da su se oboje maksimalno potrudili da njihova princeza ne oseti da joj mama i tata proživljavaju bračnu krizu. Da podsetimo, pevačica i bivši vaterpolista će se danas verovatno sresti i porazgovarati o mogućnosti da ipak izbegnu razvod, jer bi to bilo najbolje za njih, ali i za dete.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>