Region

Svet

Advokat: Dača mi je priznao prevaru!

Novosadski advokat Dragan Gojković, koji će u brakorazvodnoj parnici zastupati i pevačicu i vaterpolistu, kaže da se Milicin mobilni telefon nalazi kod Nataše, ali nije želeo da otkriva detalje kako je Bekvalčeva došla u njegov posed. Gojković otkriva i da mu je Ikodinović priznao prevaru sa Milicom Dražin, koju ona uporno negira.

Advokat: Dača mi je priznao prevaru!



"Kada je posle Natašinog zahteva za razvod sav utučen došao kod mene u kancelariju, rekao mi je da je imao kratku avanturu sa Milicom. Samo mi je kratko rekao: „Bio sam u toj varijanti.“ Potpisao je saglasnost za sporazumni razvod braka, ali me zamolio da mu organizujem sastanak sa Natašom kada se u ponedeljak vrati sa zimovanja sa Zlatibora, gde se nalazi sa ćerkicom Hanom. Mislim da mu je stalo do Nataše i da želi da je moli za oproštaj. Preneo sam njegovu želju Nataši, ali ona ne želi da ga vidi ni da priča sa njim. Komuniciraju jedino preko mene" - kaže Gojković.

Advokat kaže da se proslavljeni vaterpolista iselio iz stana u kojem je živeo sa pevačicom, za koji su se dogovorili da pripadne njoj.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>