Region

Svet

Dača Ikodinović: Pogrešio sam, boriću se za Natašu i Hanu

Po svemu sudeći, velike su šanse da se Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović pomire. Iako je pre samo nekoliko dana njihov advokat Dragan Gojković napisao zahtev za sporazumni razvod braka, izgleda da supružnici sad nisu sigurni u tu odluku. Bar ne Danilo, koji je u nezvaničnom razgovoru s našom novinarkom rekao:

Dača Ikodinović: Pogrešio sam, boriću se za Natašu i Hanu



"Pogrešio sam. Volim Natašu i boriću se za nju i našu ćerku Hanu. Sve ću učiniti da ostanemo zajedno" - rekao je bivši vaterpolista, a iz njegovog pogleda bilo je očigledno da je iskren i da ga je bračna kriza veoma pogodila.

Ovakav Ikodinovićev stav ne treba da čudi, ako se zna da on još nije potpisao dokumenta za razvod braka, te da je zamolio advokata Gojkovića da mu omogući susret sa suprugom, kako bi u četiri oka porazgovarali o svemu i pokušali da održe porodicu na okupu.

Iako je faktički sve dogovoreno o podeli imovine i ostalim detaljima u vezi sa eventualnim razvodom, moguće je da će par Bekvalac-Ikodinović ipak pregurati ovu krizu. Još samo da se Nataša složi. A ona zasad ne želi da se oglašava.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>