Region

Svet

Crna magija u Parovima

Kristina Spremo devojka Danijela Đurića, poverila se teniserki Karolini i ostalim ukućanima da se pre par godina ispred njenih vrata pojavila Ciganka i da joj je rekla da je na nju i njenu kuću bačena kletva.

Crna magija u Parovima



"Ciganka je bila ispred naših vrata i rekla nam je kako je bačena kletva na nas. To je sve prevara, mi to znamo. Ali kad ti kaže imaš crnu magiju, desiće ti se nešto loše, ti se zapitaš. Nije nam bilo svejedno" – priča Kristina i dodaje:

"Ciganka je od mame tražila krpu i jaje. Nešto je bajala, pričala neke nerazumljive reči, kao neku pesmicu. Onda je umotala jaje u krpu i rekla nam da ga stavimo na prag i bacimo u tekuću vodu posle 24 sata. I mama i ja smo se prepale kad nam je rečeno da je na nas bačena crna magija. Užasan neki osećaj. I onda smo razmišljale ko bi to mogao biti, kad se mi ni sa kim nismo svađale. Posle 24 sata mama je uzela onu krpu, odmotala i ono što smo videle bilo je jezivo. Tu uopšte nije bilo jajeta, nego neki pasulj, veliki, koji je izgledao kao ljudski fetus. Iz tog fetusa je rasla kosa"! – rekla je Kristina, dok su je ostali sa zaprepašćenjem gledali.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>