Region

Svet

Ceca, Brena i Čola bez angažmana za Novu godinu

Svetlana Ražnatović Ceca, Lepa Brena i Zdravko Čolić tri naše najveće muzičke zvezde, po prvi put u svojim karijerama dočekaće Novu godinu bez poslovnog angažmana.

Ceca, Brena i Čola bez angažmana za Novu godinu



Brena i Čola nisu želeli preterano da komentarišu takve stvari, objasnivši da 2011. žele da dočekaju u inostranstvu u društvu svojih najmilijih, dok je Ceca bila iskrena uz objašnjenje da je želela da zapeva u Srbiji, ali da nije dobila odgovarajuću ponudu.

"Pošto smo još preko leta ugovorili koncerte koje sam držao sve do ovog vikenda, dogovor sa mojim menadžmentom je bio da se ovaj doček i ne pogađa. Veliki broj slavlja za dočeke novih godina sam pevao, pa sam, vala, zaslužio odmor. Godina iza mene bila mi je veoma teška jer sam izgubio oca, a nekoliko meseci pre toga i majku, pa sam odlučio da Novu godinu dočekam u krugu najmilijih, supruge Sandre i ćerki Une i Lare" – izjavio je Zdravko Čolić.

Ceca je bila iskrena i priznala da je želela da u novogodišnjoj noći zapeva u Srbiji, ali da nije dobila adekvatnu ponudu.

"Bilo je ponuda da Novu godinu dočekam radno, ali je moja želja bila da pevam negde u Srbiji. Međutim, pošto do toga nije došlo izabrala sam da budem kući u krugu prijatelja" – kaže Ceca.

Brena će Novu godinu dočekati sa svojim mužem Bobom Živojinovićem i to daleko od očiju javnosti.

"Idemo na neko toplo more, najverovatnije u Meksiko u Kankun. Radila sam do sada sve dočeke izuzev onih godina kada su mi deca bila mala. Ove sam odlučila da ne radim. Idem da se odmaram" – rekla je Brena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>