Region

Svet

Zdravko Čolić održao spektakularan koncert u Skoplju

Jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije Zdravko Čolić, održao je koncert u Skoplju pred 12.000 ljudi, koji je ujedno bio i poslednji nastup ove godine.

Zdravko Čolić održao spektakularan koncert u Skoplju



Kada je Zdravko izašao na scenu u pratnji svog desetočlanog orkestra, publika u dvorani "Boris Trajkovski" dočekala je pevača sa ovacijama i aplauzom.

Već sa prvim taktovima pesme "Sinoć nisi bila tu", publika na tribinama ustala je sa svojih mesta i zapevala. U VIP loži igrali su  makedonski ministri, a nekoliko desetogodišnjaka, pevali su svaku pesmu od početka do kraja ispred bine, zajedno sa svojim roditeljima.

“Dobro veče, Skoplje! Da li se dobro zabavljate” - upitao je Zdravko publiku, koja mu je odgovorila gromoglasnim aplauzom.  Posle devedeset minuta žive svirke usledila je pauza za presvlačenje. Za to vreme, publiku je zabavljao lokalni pevač Žare Berber, u pratnji trubača.

Kada se Zdravko vratio na scenu vrisak oduševljenja prolomio se halom, ovog puta u crnom sakou opšivenim belom trakom. Publika je Zdravka tri sata neprekidno zasipala crvenim ružama i buketima cveća.

Najdirljiviji momenat bio je kada je Zdravko, na kraju, zapevao “Ti si mi u krvi”, uz horsku podršku 12 000 ljudi. “Hvala Skoplje, vidimo se opet”,rekao je Čola, pre nego što je sa svojim bendom napustio scenu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>