Ostalo

Sme�no

Pun mesec! Ne zaboravite večeras da umnožite novac!

Uradite ovu stvar da vam novčanik uvek bude pun! Za pun mesec i njegovu snagu vezuju se brojna verovanja. Jedno od njih, navodno, vas može učiniti bogatim. Ne zaboravite večeras da umnožite novac!

Pun mesec! Ne zaboravite večeras da umnožite novac! Svet Plus



Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca. Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju. Ta svetlost je čista energija.

Potrebni su vam list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list. Napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i papir stavite u teglu, a potom u desnu ruku uzmite novčanice koje ćete pažljivo spuštati u teglu. Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava i izgovarajte:

"Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste."

Na lovorovom listu napišite svoje ime i stavite ga u istu teglu, koju ćete zatim zatvoriti i staviti negde gde je neće neko od ukućana naći. Neophodno je i da, narednih dana u teglu stavljate po jednu ili dve novčanice, zamišljajući kako novac dolazi iz potpuno neočekivanih izvora. Kada dobijete iznos koji ste poželeli, izvadite iz tegle papir i zakopajte ga u zemlju ili saksiju.

Postoji još jedan ritual koji sigurno već znate ali nije loše ponoviti. Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>