Svet

Region

Madona nepoželjna na CNN-u?!

Od januara na CNN-u počinje sa emitovanjem novi šou "Piers Morgan Tonight", koji će naslediti veoma popularnu emisiju "Larry King Live". Lari je sa 77 godina odlučio da se povuče, a poslednja njegova emisija biće emitovana 16. decembra.

Madona nepoželjna na CNN-u?!



Međutim, nova CNN zvezda, britanski veteran tabloida Pirs Morgan, najavljuje i novu uređivačku politiku. On je navodno da u svojoj emisiji može da pronađe mesta za ličnosti kao što su "Barak Obama, Mel Gibson, Lindsi Lohan, ili bilo koga ko se pominje u vestima i predstavlja nekoga ko je relevantna i savremena osoba".

Za kraljicu popa Morgan kaže da je postala previše dosadna.

"Isuviše je u veganskom fazonu za TV. Danas imamo Lady Gagu, tako da je Madona zabranjena u mojoj emisiji", kaže Morgan, a prenosi MTV.

Madona izgleda nije previše zabrinuta, a njeni predstavnici za medije su u kratkom saopštenju napisali: "Madona zaista ne zna ko je Pirs Morgan ali je zato veliki fan Lady Gage."

Iako ju Morgan ne želi u svojoj emisiji, Madona je na listi "Time" magazina proglašena za jednu od 25 najuticajnijih žena u prošlom veku, a njena "Sticky & Sweet" turneja iz 2008. i 2009. trenutno drži rekord u kategoriji "turneja solo izvođačice ili izvođača koje je donela najviše zarade u istoriji muzike".

izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Madona

Povezane vesti:


>