Ostalo

Sme�no

Stiv Irvin lovac na krokodile. Čovek koga je raža ubola u grudi više stotina puta! (VIDEO)

Stiven Robert Irvin je bio poznati australijski prirodnjak i televizijski voditelj. Bio je poznat po televizijskom  dokumentarnom serijalu "Lovac na krokodile". Rođen je 22. februara 1962 godine, a preminuo 4. septembra 2006. godine.  Čovek koga je raža ubola u grudi više stotina puta!

Stiv Irvin lovac na krokodile. Čovek koga je raža ubola u grudi više stotina puta! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Bio je prvi čovek australijskog zoološkog vrta u Birvotu u Kvinslendu. Vrlo često je upotrebljavao uzrečicu, kad god bi uhvatio neku zver koja iz petnih žila pokušava da ga ujede, ubode ili udari: „Divna životinja!" 

Irvin je izgubio život u 44. godini na snimanju serijala „Najopasnije okeanske životinje“. Umro je od uboda raže.

Poslednji snimak Stiva Irvina, pojavio se tada na YouTubeu, a nastao je neposredno pre nego što ga je ubila džinovska raža. Snimak nije ništa posebno, ali prikazuje popularnog Australijanca u malom čamcu, nedaleko od mesta gde je i poginuo 4. septembra 2006. godine.

Video je snimio britanski turista Stefen Hil koji se slučajno zatekao na istom mestu. Međutim, Hil tvrdi da je zbog tog snimka imao noćne more, a veruje da je reč o videu na kojem se verovatno nalaze poslednji zabeleženi trenuci Irvinovog života. Naime, svi snimci same nesreće u kojoj je poginu navodno su uništeni što Hilov video čini jedinstvenim.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>