Ostalo

Sme�no

Bora Todorović i Seka Sablić: Najbizarnija svađa u istoriji glumišta! (VIDEO)

Sigurno jedan od najboljih filmova jugoslovenske kinematografije, Slobodana Šijana  "Maratonci trče počasni krug" ima nesvakidašnju priču. Naime, Bora Todorović i Jelisaveta Seka Sablić 30 godina nisu razgovarali zbog nečega što se dogodilo na snimanju. Najbizarnija svađa u istoriji glumišta!

Bora Todorović i Seka Sablić: Najbizarnija svađa u istoriji glumišta! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Nakon scene u kojoj su glavni akteri bili Kristina (Seka) i Đenka (Bora) došlo je do svađe koja je prouzrokovala tišinu od 30 godina. Navodno je Bora u nameri da što verodostojnije odglumi scenu seksa, prešao granicu profesionalizma. 

U glumačkim krugovima se, navodno, priča da se Bora “prepustio situaciji” i dopustio sebi nešto što nije bilo predviđeno scenariom. To je naljutilo Seku da čak, u prvi mah, nije želela da nastavi snimanje. Ona je vrištala i vređala Todorovića, dok su reditelj i ostali na setu ostali zatečeni, jer niko nije tačno video šta se tačno desilo. Bora je pokušao da se izvini, ali Seka je ostala nepokolebljiva.

Oni su se pomirili posle 30 godina, kada su se sreli i odlučili da je vreme da zakopaju ratne sekire. Time je okončana najduža i najbizarnija svađa u istoriji srpskog glumišta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>