Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Mira Škorić i Pagonis kao Lukas i Karleuša zapalili studio!

U večerašnjoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato specijalna gošća je Jelena Karleuša, a upravo nju je imitirao Nenad Pagonis, koji je uz pomoć Mire Škorić, kao Ace Lukasa, izveo hit pop dive i popularnog pevača ''Bankina''.

Tvoje lice zvuči poznato: Mira Škorić i Pagonis kao Lukas i Karleuša zapalili studio! Foto: Screenshot Prva tv



Miri nije bilo teško da uskoči u Lukasovu kožu, ali je zato Pagonis imao ispred sebe pravi izazov - Jelenu Karleušu. Pop zvezda je pritom sedela i kao član žirija šou programa Tvoje lice zvuči poznato, a pred kraj Mirinog i Pagonisovog nastupa pridružila im se i na sceni. - ''Da li je to moj kostim? Malo su ga samo suzili. Ja nikada nisam videla da neko na štiklama i u kostimu izgleda tako muževno i seksi. Miro, ja sam sa Acom po ceo dan, ali fantastična si bila, ovo je tvojih 5 minuta, pokaži Aci kako se to radi. Fantastično. Stvarno si pretalentovan, obavezno da se prijaviš u Zvezde Granda, ja ću ti prva dati DA, al moraš moje pesme da pevaš. Nenade, stvarno si prezgodna mačka, nemam reči, seksi si.“ - rekla je Jelena.

- ''Vidi, problem je što Miru nisam mogao dobro da vidim od Nenada, pošto si preveliki. Ali ovako, maska je fantastična i suštinski je bilo odlično. Pagonise, ne da ne ličite, ali super je bilo. Bio je spektakl, svaka čast.“ - bio je kratak Andrija.

- ''Meni je bio predobar nastup. Nenada sam videla na probama i stvarno je bio super, pevao je falsetom i bio je tačan. Vidi se da je temeljno to vežbao. Bio si Queen Kong. Mira mi je bila, malo je reći, sjajna.“ - oduševljena je bila i Aleksandra.



 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>