Svet

Region

Riđokosi Novak Đoković odigrao napeti meč sa Kevinom Spejsijem (Foto+ Video)

Novak Đoković ,Vil Farel, Stanislas Vavrinka i Kevin Spejsi odigrali su humanitarni meč u kome se novac prikupljao za školovanje dece koje su se izlečila od raka.

Riđokosi Novak Đoković odigrao napeti meč sa Kevinom Spejsijem (Foto+ Video)



Novak Đoković kao novinar? Upao na konferenciju Dimitrova i zanimali ga - slatkiši Šarapove!
Poznati kao veliki humanitarci teniseri Novaka Đokovića i Stanislas Vavrinka, kao i glumci  Kevin Spejsi  i Vil Farel, odigrali su vrlo napeti meč u kome su publici priredili nezaboravan dan koji im je izmamio osmeh na lice, ali i po koju suzu.

Jedan od osnivača ove organizacije, Kreg Polard ideju je dobio jer se i sam lečio od raka dva puta i zna kakve finansijske posledice ova obolest ostavlja na kućni budžet. Kreg smatra da školovanje nakon kancera pruža ljudima novu nadu i veru u svetliju budućnost, prenosi prva.rs.

Poznat kao odličan zabavljač u želji da dan protekne u što duhovitijoj atmosferi, tokom celog meča nosio je riđu kovrdžavu periku.



"Uvek se trudim da doprinesem plemenitim akcijama i da učestvujem u pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine su se pridružili da pomognu i Kevin Spejsi, Vil Farel i Rebel Vilson, kao i mnoge moje kolege Stan, Ana, Bob i Majk. Uživali smo u danu i dali smo sve od sebe da zabavimo sve prisutne“, napisao je Novak ispod fotografije.

Pogledajte kako je izgledao meč ove duhovite, ali i veoma plemenite četvorke:



Autor: J.B.
Foto: Instagram/Novak Djokovic Official, Twitter/Stanislas Wawrinka
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>