Region

Svet

Bivši muž Maje Nikolić: Želim samo da zaštitim svoje dete!

Pevačica Maja Nikolić juče je i zvanično izgubila u borbi za starateljstvo, pa će tako nastaviti da malog Lazara viđa svakog drugog vikenda, kao i ponedeljkom i sredom po pola dana.

Bivši muž Maje Nikolić: Želim samo da zaštitim svoje dete!



Majin bivši suprug Vuk Kandić nikada nije davao izjave za medije, ali je juče prilikom dolaska u sud kratko prokomentarisao da svoje dete želi da zaštiti i zamolio je novinare da ga ne pitaju više ništa.

Potvrđena odluka suda: Maja Nikolić izgubila starateljstvo nad sinom Lazarom
"Ne bih ništa da komentarišem. Želim samo da zaštitim svoje dete i molim vas da me razumete", rekao je kratko Vuk. Nakon izlaska iz sudnice bivši supružnici  bili su vidno neraspoloženi, a Maja je novinarima objasnila kako je tokom ročišta došlo do verbalnog okršaja između nje i bivšeg supruga:

"Nije dozvoljavao da se poveća broj dana da viđam Lazara. Nijednom nije pomenuo moje ime, već me je nazivao "majkom svog deteta“, a za mog advokata govorio je da je neprofesionalan. Ja sam svoje dete izgubila i sad mi ostaje samo Strazbur. Sudski veštak izjavio je da smo jednako pogodni za brigu o detetu", kazala je Maja.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>