Region

Svet

X Factor Adria: Tamara Milanović oduševila britanskog di-džeja Skota Milsa!

Učesnica šoua "X Factor Adria", Tamara Milanović, nije oduševila samo domaće sudije u popularnom muzičkom takmičenju, već i britanskog di-džeja i voditelja BBC radija, Skota Milsa.

X Factor Adria: Tamara Milanović oduševila britanskog di-džeja Skota Milsa!



X Factor Adria: Emina Jahović i Kiki Lesendrić prepolovili svoje grupe, evo ko je prošao u sledeću fazu! (Foto+Video)
Tamara Milanović svojim nastupima nastavlja da pridobija domaću, ali i svetsku publiku, a pohvale joj stižu sa svih strana. Ona je svojim glasom uspela da pridobije i Skota Milsa, priznatog radio di džeja na BBC radiju, koji je pomagao Kikiju Lesendriću pri odabiru najboljih takmičara. Skot je očito bio odzševljen Tamarom, te je njen snimak, uz sve pohvale, objavio na svom Twitter profilu.


Skot Mils se vrlo rado odazvao pozivu dugogodišnjeg prijatelja Kikija Lesendrića da mu pomogne pri odabiru najboljih takmičarki iz grupe "Devojke do 27".

X Factor Adria: Britanski voditelj sa BBC-a ocenjivaće članove grupe Kikija Lesendrića!
"Drago mi je da je Skot prihvatio moj poziv, njegovo poznavanje muzike je fascinantno. Poznato je da je on radio sa svetskim izvođačima, bio je i glavni gost na turneji Robi Vilijamsa, a njegov šou na BBC-u je jedan od najslušanijih radio programa širom sveta. Čim sam postao sudija u šouu X Factor Adria, bilo mi je logično da ga, kao vrhunskog profesionalca i mog velikog prijatelja, pozovem kao gosta mentora. Hvala mu što mi je pomogao u donošenju teške odluke", istakao je Kiki Lesendrić.

Sledećeg utorka, Željko i Kristina će zajedno sa gostima mentorima, birati finaliste svojih grupa: "Stariji od 27" i "Bendovi".

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: X Factor/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>