Region

Svet

Deen i Laka odbili producente "Farme", Ekrem Jevrić dobio 100 hiljada evra?

Još uvek se nagađa ko će 12. septembra ući na imanje u Lisoviću nadomak Barajeva. U opticaju su mnoga imena među kojima su: Ekrem Jevrić, Oliver Mandić, Tina Ivanović, Nada Topčagić, Zorana Pavić, Milica Todorović, Čeda Čvorak, čak se ovih dana govori i o tome da je učešće potvrdila i folk zvezda Zlata Petrović, ali da će sa njom ući i njena dva bivša muža Zoran Pejović Peja i Hasan Dudić.

Deen i Laka odbili producente



I dok jedni prihvataju ponude, sa druge strane mnoge zvezde i odbijaju učešće u ovom reality show-u, među njima su Laka i Deen . Bosanski pevač Elvir Laković Laka  odbio je ponudu, a da pritom nije ni pitao za honorar: "Ja to ne mogu. Kako bih izdržao zatvoren s tim ljudima? Ne želim!", kaže Laka. Deen sa druge strane kaže da je novčana nagrada primamljiva, ali da mu je prioritet fakultet koji  završava u Italiji.

"Finansijska ponuda bila je izuzetno korektna, ali nažalost ne mogu biti na dva mesta u isto vreme" - rekao je Deen.

Glavna i odgovorna urednica "Pink BiH" tvrdi da će se na farmi naći barem jedan predstavnik Bosne, a ko će to biti još uvek se ne zna:

"U opticaju su tri osobe sa muzičke scene, ali ne bih otkrivala njihova imena. Jedno od njih sigurno će učestvovati u 'Farmi'. To mogu da garantujem, jer vodim te pregovore. Svima je ponuđen primamljiv sedmični honorar, a mislim da i mogućnost osvajanja nagrade od 100.000 evra predstavlja prilično snažan argument za učestvovanje u šou programu".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>