Region

Svet

Vendi: Ekrem nije dovoljno inteligentan da izrazi osećanja prema meni

Ekrem Jevrić definitivno ne može da zaboravi Vesnu Vukelić Vendi, svoju ljubav iz “Farme“!Naime, njihovi romantični momenti iz Lisovića u njegovom životu su ostali zabeleženi kao bolne rane koje ne zarastaju ni posle godinu dana, a potvrda tome je najnovija njegova pesma pod nazivom “Vendi, ku*vo“, koju će snimiti u duetu s hiphoperom Alijem Kingom.

Vendi: Ekrem nije dovoljno inteligentan da izrazi osećanja prema meniZa svoju pesmu Ekrem i Ali King će snimiti spot, a radnja pesme oslikava devojke bez morala koje prodaju ljubav za novac, dok Vendi ipak tvrdi da Jevrić nije ozlojeđen na nju, već da neko upravlja njime.

"Drago mi je da su ta dvojica aktivni, da ne parazitiraju, mada ja u toj pesmi uočavam ozlojeđenost, ali ne kod Ekrema. On nije dovoljno inteligentan da ispolji to osećanje" – tvrdi Vendi, koju smo pitali da li misli da je Igbala, Ekremova supruga, ozlojeđena.

"Čovek ne treba da bude mnogo pametan da bi shvatio ko je u Ekremovom okruženju ozlojeđen. Setite se samo njegovog ponašanja nakon završetka rijalitija, on nije osećao mržnju. Ekrem ima sve osobine psa, osim one najvažnije – lojalnosti!" – ističe Vukelićeva i otkriva da Ekremu sprema kontru.

"Uskoro ću objaviti numeru „Kuvani majmun“, a vaši čitaoci neka pogode da li se odnosi na Ekrema, Alija ili na Igbalu" – otkriva pevačica, koje neće biti u Ekremovom spotu.

"Nisu me angažovali, ali ja ću pozvati Alija Kinga da mi otpuši šolju" – izjavila je Vendi.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>