Svet

Region

Majli Sajrus prodaje na eBay-u, fotoaparat dostigao cenu od 95.000 dolara! (Foto)

Kontroverzna pop zvezda Majli Sajrus, čije se bogatstvo procenjuje na preko 150 miliona dolara, prodaje svoje stare stvari na Ebay-u!

Majli Sajrus prodaje na eBay-u, fotoaparat dostigao cenu od 95.000 dolara! (Foto)



Naime, pevačica je na eBay nalogu postavila na aukciju svoj stari fotoaparat, a kao početnu cenu odredila je vrlo razumnu sumu u iznosu od 26 dolara. Međutim, izgleda da interesenata i nije bilo previše, te je Majli rešila da prodaju pogura preko Tvitera. Kako je izreklamirala svoj Nikon N80 35mm uz komentar "Kupite moju staru kameru", fanovi su pohrlili na eBay, iako je pevačica svoj tvit ubrzo obrisala. Od početnih 26 dolara, licitiranje je već dostiglo sumu od 95.000 dolara, a do kraja aukcije ima još pet dana!


Foto: Jason Merritt/Getty Images; ebay

Ono što takođe iznenađuje, jeste činjenica da je Majli članica eBay "zajednice" od 2007 godine, korisničko ime joj je getit555, a istorija njenih kupovina i prodaja beleži 100 posto pozitivnih fidbekova. Iz ocena se može videti da je samo jedna Majlina mušterija bila donekle nezadovoljna, te je ostavlia komentar da je majica koju je kupila od pop zvezde pre dečja, no M veličina!

Da je znala čija je majica koju je kupila, sigurni smo da se ne bi požalila na veličinu.

Autor: M.P.
Foto: billboard.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>