Region

Svet

Jelena Karleuša na Ušću: Ništa od najavljenog spektakla, u nedelju besplatna repriza koncerta! (Foto)

Pop pevačica Jelena Karleuša odlučila je da, zbog brojnih tehničkih problema, koncert na Ušću u nedelju održi ponovo, potpuno besplatno.

Jelena Karleuša na Ušću: Ništa od najavljenog spektakla, u nedelju besplatna repriza koncerta! (Foto)



Jelenini problemi počeli su i pre nego što je izašla na binu, a onda su se nastavili tokom koncerta: Ozvučenje je bilo loše, glavni video bim nije radio, a kada je na scenu izašao Saša Matić nije mu funckionisao mikrofon, zbog čega su oboje pevali na njen.

Spektakl, koji je Karleuša mesecima najavljivala, kasnio je zbog problema na ulazu. Naime, ograda oko koncertnog prostora imala je samo jedan ulaz, što je stvorilo ogromne gužve i veoma usporilo sam proces ulaska. Takođe, to je uslovilo i da se mnogi vrate sa Ušća, pre nego što je koncert uopšte počeo.

Nakon više od sat i po vremena kašnjenja, Karleuša je koncert, konačno, nešto posle 22 časa, otvorila pesmom sa novog albuma "Krimi rad", uz koju je publika vrištala od prvog takta. Pevačica je na scenu izašla u patikama i lancima, gazeći plesače, odevene u sado-mazo kostime.



"Ne treba se kačiti sa Karleušom", rekla je pevačica i dodala: "Bez vas, ja sam ideja, sa vama, ja sam revolucija!".

Fanovi su njene reči i stihove pesama po kojima je Karleuša poznata, pratili uzvicima, ovacijama i vrištanjem.

Scenografiju je činilo nekoliko liftova, u kojima je pevačica igrala uz šipku za striptiz.

Nakon nekoliko pesama, Karleuša je započela drugi deo kocerta, "Viva la muerta", u okviru koje je izvela numeru "Tihi ubica", a u međuvremenu je promenila i stajling – pojavila se u crnoj haljini sa crnim velom, a na bini ju je sačekala giljotina. Oko Jelene je bio veliki broj oskudsno obučenih igrača i igračica, čija je energija doprinela da čitav Jelenin nastup bude pravi spektakl.



Međutim, problemi sa organizacijom koncerta tu nisu bili gotovi: Pevačica je bila vidno nervozna jer glavni video bim, sa kog je trebalo da i oni, koji nisu kupili karte za prve redove vide zbivanja na bini – nije radio.

"Dva meseca sam spremala video materijal za vas, koji sada ne možete da vidite zbog tehničkih problema. Mnogo nam je žao", rekla je pevačica.

Naredni deo koncerta, segment "Viva la Diva", Karleuša je započela pesmom "Jelena", a na binu je izašla samo u donjem vešu, dok je na glavi nosila kapu sa cirkonima. U sred pesme “Nije ona nego ja”, na binu je izleteo jedan o njenih fanova. Obezbeđenje je pokušalo da ga savlada, ali je pevačica rekla da ga ne diraju, prekinula pesmu i poljubila ga.

Nakon još jednog peha sa ozvučenjem, koji se dogodio kada je Saša Matić izašao na scenu, pevačica je odlučila da jedan broj najvernijih fanova pusti sa njom na binu. Koncert je nakon dva i po sata završen, bez bisa.

Publiku na Jeleninom koncertu činila je uglavnom mlađa, odlično raspoložena, populacija, a pevačicu su iz prvih redova bodrili majka Divna Karleuša i suprug Duško Tošić.

Kada je o VIP ličnostima srpske javne scene reč, Karleuši su podršku pružili pobednik rijalitija "VIP Veliki Brat" Žarko Stojanović, voditeljka Marija Lazić i gej-aktivista Boban Stojanović.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>