Region

Svet

Marijana Mićić: Volela bih da Aca Lukas bude u Velikom Bratu!

Voditeljka ukupno šest serijala rijalitija Veliki Brat govori o nezaboravnim scenama i likovima, šta misli o Žarku i Željku, Vendi, Maji Nikolić i otkriva ko joj je bio favorit.

Marijana Mićić: Volela bih da Aca Lukas bude u Velikom Bratu!



"Navijala sam za Željka, ali to naravno nigde nisam rekla. Evo sada prvi put. Kada je on ispao ok mi je što je pobedio Žarko. Volim da pobedi neko ko je zanimljiv, zbog koga smo gledali, koga ćemo pamtiti, a opet ne neko ko je isključivo upamćen po svađama, vređanju i nekim ružnim stvarima", rekla je voditeljka.

Marijana je otkrila i koju poznatu ličnost bi volela da vidi u nekoj od narednih sezona.

 "To je Aca Lukas. Ja čoveka znam sa nekoliko snimanja. Beskrajno je duhovit i bez dlake na jeziku. On je za to! Kada sam pročitala u novinama da će on ući toliko sam se obradovala, jer sam znala da bi to bio totalni šou unutra. Ja mogu samo da zamislim šta bi on njima uradio. Volim takve ljude koji će reći odmah i direktno, kao na primer Vendi. Na stranu to šta neko misli o njoj pre, posle, šta ona radi i čime se bavi, mi pričamo samo o onome što smo gledali. Poput Lukasa, bila je i Jelena Karleuša, ona je ušla na kratko, ali je svakome govorila sve. Tu su nastajali sukobi, situacije i zanimljivo za gledanje. Mnogo bolje nego da uđe neko kao što je... bila je neka pevačica koja je sve vreme ćutala, trenirala, ni sa kim nije pričala, kao Soraja na primer. Ona je ok ovako, ali to nije za šou, po mom mišljenju", ispričala je Marijana.

Autor: I.M.
Izvor: Mondo, Puls
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>