Region

Svet

Marijana Mićić i njen partner Miloš Marjanović dobili su ćerku!

Voditeljka Marijana Mićić i njen partner Miloš Marjanović dobili su drugu ćerku! Sinoć se slavilo, a osvanula je i po neka fotografija...

Marijana Mićić i njen partner Miloš Marjanović dobili su ćerku! Screenshoot/Instagram






Marijana Mićić i njen partner Miloš Marjanović početkom decembar prošle godine postali roditelji prvi put i to su pokušali da sakriju od očiju javnosti. Naime, voditeljka se u tajnosti porodila i na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Ana.




Sada se rodila i druga beba, takođe devojčica.



Marijana Mićić do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, a tokom drugog stanja ugojila se 17 kilograma.

"Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. i kilogrami su valjda samo odlazili..."











"Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je?"- ispričala je Mićićeva.









Dario Prpić je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa voditeljkinim mužem na kojoj ga vidimo sa iscepanom majicom.

Sinoć su slavili dolazak druge naslednice na svet, a Miloš je okupio uži krug porodice i prijatelja kako bi proslavio.
 

Lovorov list će vratiti boju vašoj odeći!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>