Region

Svet

Brena oprostila Nemanji i Mileni

Iako je Lepa Brena bila najodlučnija da se Milena i Nemanja izbace iz "Granda",  posle dužeg razmišljanja promenila je svoje mišljenje i rešila je da im oprosti i da dozvoli da od oktobra ponovo budi članovi njene produkcije.

Brena oprostila Nemanji i Mileni



"Ovo je prvi put da u medijima govorim na tu temu. Za ovih trideset godina, koliko sam na estradi, čini mi se da ne postoji osoba čiju lošu stranu nismo upoznali, bilo da se radi o pevaču, glumcu, producentu... Nemanja i Milena su veoma mladi, a ja ih posmatram kao profesionalac, ali i kao roditelj. Oni su uleteli u osinje gnezdo u kom se nisu snašli, zbog čega su javnosti pokazali osobine koje nikako nisu smeli. Ono što su stariji i iskusniji pevači u čitavoj toj priči naučili jeste to da svoje neko ružnije lice sačuvaju za svoja četiri zida i ne dele ga sa širokom auditorijumom. Međutim, oni su suviše mladi i neiskusni i sve je ispalo tako kako je ispalo" - rekla je Brena i objasnila da je najbolje da se sačeka septembar, kada će konačna odluka biti doneta i kada Milena i Nemanja detaljno pregledaju sve snimke sa farme.

"Kao roditelj želim da im oprostim, zato što sam i sama doživela mnogo neprijatnih stvari i mnogo toga ružnog i lošeg za ovih trideset godina, koliko sam već na estradi. Saša, Žika i ja smo odlučili da se oni malo odmore, da dobro pregledaju snimke" - završava gazdarica "Granda".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>