Svet

Region

Džastin Timberlejk: Izdaje novi album posle sedam godina pauze

Poznati pevač pored ogromne popularnosti sedam godina nije izdao nijedan album, međutim došao je trenutak da se vrati na scenu.

Džastin Timberlejk: Izdaje novi album posle sedam godina pauze



U jednoj emisiji, Džastin je potvrdio spekulacije medija da će uskoro izdati novi album i uz to dodao da defintivino neće otkriti tačan datum objavljivanja albuma.

"Moram da razbijem glasine. Sva ova govorkanja oko toga da je ovo samo prvi deo... su tačna. Postoji i druga polovina. Neću vam reći datum izdavanja", rekao je pevač.

Novi album pod nazivom "The 20/20 Experience" biće Timberlejkova odskočna daska za povratak na muzičku scenu nakon što je bio zaokupljen svojom glumačkom karijerom i ulogama u filmovima "The Social Network" i "Friends with Benefits".

Timberlejk je već objavio pesme "Suit & Tie", "Let the Groove Get In" i "Mirrors" koji bi trebalo da najave povratnički album. Takođe je u emisiji u kojoj je novi album najavio otpevao par pesama sa njega i odgavarao na pitanja iz publike, a jedno od njih bilo je zašto mu je trebalo 6 godina da izda novi album?

"Definitivno sam uživao u glumi, ali ipak, muzika je ono što je za mene nešto posebno i verovatno je to razlog zašto sam ovako dugo čekao, za mene je to jedno iskustvo", rekao je pevač.

Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>