Region

Svet

Farma počinje 19. marta!

Rijaliti "Farma", preciznije "Naša farma", zvanično počinje 19. marta, kada će konačno biti završeni svi radovi na imanju u Lisovićima, kako bi novim Farmerima bili obezbeđeni osnovni uslovi za život.

Farma počinje 19. marta!



Za sada su poznati skoro svi Farmeri koji će se naći tri meseca na imanju u Lisovićima. Naime, oni će se boriti za nagradu od 50.000 evra u rijalitiju koji će trajati najmanje tri meseca.

S obzirom na to da tamo niko nije kročio pune dve i po godine, sve je poprilično oronulo, angažovano je 50 ljudi koji svakodnevno rade na postavljanju kamera, rasvete i ozvučenja, čišćenju prostorija, nameštanju kreveta… Najveći problem na "Farmi" je voda za piće.

"Bunar, a samim tim i vodu za piće uništio je pijani Đani Ćurčić, koji je u naletu euforije bacio metalnu kofu unutra. Tada je pukla neka cev, koja je samo privremeno popravljena, a u međuvremenu je zbog vremenskih neprilika sasvim oštećena. Sada se baš mučimo oko popravke", otkrio je jedan od majstora.

U kući će ostati isti raspored - dve velike sobe, kuhinja, ostava, a napolju poljski toalet. Zadruga je već poorala njivu kako Farmeri ne bi umirali od gladi. Poslednje pripreme su u toku, a na našem portalu moći ćete da pratite sve informacije o ovom rijalitiju, kao i o "VIP Velikom bratu" koji uskoro počinje na televiziji B92.

Autor: B.B.
Izvor: Svet, Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

farma

Povezane vesti:


>