Region

Svet

Džej Lo stiže u Beograd sa blizancima, dečkom i majkom!

Američka pevačica Dženifer Lopez, koja će 20. novembra nastupiti u "Kombank areni", u kratkom intervjuu za TDI radio najavila je spektakularan koncert u Beogradu, sa mnogo plesnih tačaka, kao i to da će u Srbiji ostati jedan ili dva dana.

Džej Lo stiže u Beograd sa blizancima, dečkom i majkom!



Na pitanje šta je spremila za našu publiku, koja sa nestrpljenjem čeka njen nastup, Lopezova je odgovorila: "Mnogo energije, plesanja i strasti! Turneju smo započeli pre četiri meseca u Južnoj Americi, svuda nas je publika fantastično dočekala i nadam se da će tako biti i u Areni, te da ćemo se i moji srpski fanovi i ja odlično provesti", izjavila je Džej Lo, koja je dodala da će, u zavisnosti od rasporeda, u Beogradu ostati jedan ili dva dana.

Dženifer kaže da će, iako nije ljubitelj noćnog provoda, verovatno proveriti kakav je noćni život u Beogradu. Popularna pevačica dodala je i da svojim latino korenima i napornom vežbanju može da zahvali na tome što se dobro snašla i kao plesačica.

Inače, Lopezova sa dečkom Kasperom Smartom u Srbiju stiže privatnim avionom iz Sofije, a sa njima dolaze i njeni blizanci Maks i Ema, kao i njena majka.

Džej Lo je tražila da ona i njena deca različitim automobilima budu prebačeni od aerodroma do hotela, kao i da decu u hotelskoj sobi čeka gomila video-igrica i igračaka. U okolini Lopezove nikako ne sme biti koštunjavih plodova, budući da je pevačica alergična na njih.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf, TDI radio, Blic


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>