Region

Svet

Rada Manojlović hrani tatine koke i ponosi se time

Pevačica Rada Manojlović nije pokondirena tikva, a to je pokazala slikajući se u svom rodnom selu Četereže. Umesto da ode na neku fensi destinaciju i slika se ispred jahti, glisera, šampanjca... rada je na Fejsbuk okačila fotografije iz dvorišta porodične kuće na kojima se vidi kako kruni kukuruz i hrani kokoške.

Rada Manojlović hrani tatine koke i ponosi se time



Ako za Radu možemo reći da je poput svetskih zvezda, onda je to zbog toga što se ne stidi svog porekla  i početaka, pa slobodno vreme ne provodi sa takozvanim VIP facama, već s ocem u selu Četereže, između Velike Plane i Velikog Laola, gde pomaže u kućnim poslovima.

Iako joj je finansijska situacija takva da može da otputuje i na neku daleku i egzotičnu destinaciju, lepa pevačica više voli da dođe u svoje selo. Juče je s ponosom na svom Fejsbuku objavila fotografije iz dvorišta porodične kuće gde hrani kokoške dok joj osmeh ne silazi sa lica.

Životna priča Rade Manojlović po mnogo čemu podseća na bajku o Pepeljugi. Ova devojka ostala je pre nekoliko godina bez majke i sav teret porodičnih obaveza preuzela je na sebe. Brine o kući, plaća račune, a ne libi se ni da u blatu do kolena peva po raznoraznim veseljima kako bi nezaposleni otac, mlađa sestra i ona mogli da prežive.

Uz sve to uspešan je student Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu. Teret života i hod po trnju nisu je sprečili da stigne do zvezda "Granda" i postane jedna od najuspešnijih među njima.

Ovakva Radina skromnost i iskrenost oduševili su i njene fanove na Fejsbuku, koji su joj čestitali na ponašanju, lepoti i jednostavnosti.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>