Region

Svet

Marija Šarapova raskinula veridbu sa Sašom Vujačićem

Najpopularnija svetska teniserka Marija Šarapova i košarkaš Saša Vujačić prekinuli su svoju ljubavnu vezu, piše “La Gazzetta dello Sport”.

Marija Šarapova raskinula veridbu sa Sašom Vujačićem



Vest je navodno potvrdio sam Vujačić, koji se nalazi u trening-kampu u Brunicu. One se poverio bliskim prijateljima koje je stekao u Udinama, a zatim i lepa Ruskinja. Naime, nakon što je pobedila Maroli Burdet juče u trećoj rundi U.S. Opena, Šarapova je otkrila da je njena veridba pa i cela veza sa Sašom Vujačićem završena.
Nije ni pokušavala da izbegne pitanje o tome, već je izjavila da ne zna zašto je to niko nije pitao ranije.

“Od kraja proleća sam sama. Čekala sam da mi neko od vas postavi to pitanje ali se niko nije setio to da učini direktno.”

Ona je opisala svoju poslednju vezu kao veoma lep period za oboje i objasnila kako su gusti rasporedi i uspešne karijere otežale viđanje i održavanje veze, posebno otkako se on preselio zbog posla u Tursku.

Vujačić je igrao za Lejkerse od 2004. do 2010. godine i za Nju Džersi u sezoni 2010/2011. posle čega je napustio NBA i otišao da igra košarku u Turskoj.
Šarapova je naglasila da i dalje veoma poštuje svog bivšeg dečka i da se nada da će ostati prijatelji. Par je trebalo da se venča u novembru u Turskoj.

Autor: J.B.
Izvor: Novosti, B92
Foto: novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>