Region

Svet

Marija Šerifović muzičku karijeru nastavlja u Americi?!

Marija Šerifović pre nedelju dana sa nekoliko kofera otišla je iz Beograda u Los Anđeles kako bi svoju muzičku karijeru nastavila u Americi. Pevačica je već pronašla stan i stekla vizu P, koju dobijaju umetnici s ozbiljnom reputacijom i jasnom poslovnom strategijom

Marija Šerifović muzičku karijeru nastavlja u Americi?!


 
Marija Šerifović: Posle 12 godina bavljenja muzikom, vreme je da nekoga tužim!
Marija je, između ostalog, morala da priloži dokaze o velikim zaradama. Ovu vrstu vize dobijaju i sportisti i ona traje najduže godinu dana, s tim da se može produžavati, i to najduže do deset godina. Lica sa P-statusom u međuvremenu mogu da traže da status promene u useljenički.

Budući da je početkom godine boravila u LA, pevačica već zna kako mnoge stvari funkcionišu tamo, a u tome joj pomaže i nekoliko prijatelja koji žive u Americi, poput Nataše Kojić.

U poslednjih nekoliko meseci Marija je u Srbiji održala veliki koncert u Beogradu i pobrala odlične kritike za novi album "Hrabro" i autobiografsku knjigu "Ispovest", te je sa samopouzdanjem otišla u svet. O Marijinim poslovnim planovima, koji su vrlo ozbiljni, njeni najbliži zasad ne žele da govore. Njena majka Verica Šerifović kaže da će pričati o tome tek kad dobije "zeleno svetlo" od nje.

"Postoje neki planovi, ali Marija će za neko vreme biti spremna da priča o tome. Budite strpljivi i pustite je da radi kako je zamislila. Kao majka i neko ko joj je najbliži imam razumevanje i strpljenje. Normalno je da svako ko je postigao u svojoj zemlji uspeh kao Marija sanja o inostranoj karijeri", rekla je Verica za Blic.

Svoju naslednicu u potpunosti podržava, kao što je činila i dok je Marija boravila u Beču pokušavajući da snimi album za evropsko tržište. Posle trijumfa na Evroviziji, Mariji su se otvarala mnoga vrata, ali nije ostvarila zapaženiji uspeh van granica Srbije.

"Za razliku od Srbije, gde se sve dešava u hodu, u inostranstvu se sve radi i uradi na vreme. Standard je bolji, ulaže se u kvalitet. Nije lako napraviti tamo karijeru, ali nije ni nemoguće. Ja sam na putu da mi se to ostvari", izjavila je Marija nedavno.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Marija Serifovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>