Region

Svet

Seka Aleksić: Niko kao Veljko

Pevačica Seka Aleksić nikada nije skrivala emocije kad god je bila zaljubljena. Međutim, da će se toliko zaljubiti i da će je ta ljubav držati godinama, to niko nije očekivao.

Seka Aleksić: Niko kao Veljko



Naime, Seka je izgleda i više nego zaljubljena u svog supruga Veljka, pa je on sastavni deo svake rečenice koju pevačica izgovori. Iako je mnogi prozivaju zbog toga, Seku to ne dotiče, pa je i sa nama podelila kako zajedno sa svojim suprugom započinje dan i još neke pojedinosti iz njihovog privatnog života.

"Jutro započinjem tako što se najpre dobro protegnem, malo se promeškoljim po krevetu, potom usne razvučem u osmeh i golicam Veljka. Tako nam oboma sa osmehom počinje dan" - kaže Seka.

Pevačica se nedavno vratila na muzičku scenu i to lepša i zgodnija nego ikad, tako da joj komplimenti stižu sa svih strana.

" Pored svih iskrenih komplimenata koje dobijam i koje sam tokom svoje karijere dobijala, retkost je da čujem neki koji već nisam. Ipak, moj muž je uvek tu da me iznenadi. U stanju je da i po sat i po vremena objašnjava kako i zašto mu se dopada moja ušna resica" - dodala je Seka kroz osmeh.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>