Region

Svet

Firči preživeo linč na pijaci (Video)

Muzičar Ivan Fece Firči je gazda na Farmi, a juče ujutru je otišao na pijacu po namirnice, gde su ga dočekali seljaci koji su ga gađali jajima, nazivali Turčinom, majmunom, obrezanim, ustašom i u lice mu sasuli najgore psovke.

Firči preživeo linč na pijaci (Video)



”Marš iz zemlje, Turčine jedan! Majmune! Ustašo! Treba te ošišati do glave! Stoko bezobrazna! Napolje! Miloš Srbin do pobede! Firči, Turčine, napuši se ku*čine! Pi*ko!”,vikali su na pijaci.

Ivana Fecea je moralo da čuva desetak policajaca i nekoliko momaka iz privatnog obezbeđenja, ali su ovoga puta znali kako da postupe sa svima, s obzirom na to da su prošle nedelje bili u istoj situaciji, kada je Ćeranićeva umalo doživela linč na pijaci.

Kada se vratio na imanje u Lisoviću, Firči se požalio farmerima da su ga vređali na nacionalnoj osnovi, a ne znaju pravu istinu.  “Bezveze je što narod sam sebi uskače u usta, a ja nisam Mađar. Uzeo sam šta sam mogao od hrane i otišao što pre sam mogao. Vikali su mi: 'Ostavi Miloša na miru, nemoj da ga maltretiraš! Miloš do pobede!' Ma to su, bre, krezube babe i dede koje nemaju šta u životu da rade nego da blenu u televizor. Ne dotiče me ta masa, nikako nisam povređen komentarima”, poverio se muzičar Maji i Nemanji  i pričao o tome da će za sluge postaviti Miloša i Draganu.

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović bili su prvi koji su pokušali da ubede Firčija da ne treba da se sekira jer su i sami to preživeli.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>