Svet

Region

Robi Vilijams uskoro postaje tata

U saopštenju objavljenom na svojoj web stranici, pevač Robi Vilijams otkrio je da će supruga Ajda Fild i on po prvi put postati roditelji.

Robi Vilijams uskoro postaje tata



"Dragi prijatelji, krio sam nešto od vas. Ajda i ja ćemo postati roditelji ove godine. Imali smo seks i upalilo je. Bili smo na ultrazvuku i plakali smo. Plačemo kada vidimo decu u TV reklamama. Već pripremamo dečiju sobu. Zaljubljen sam u tu malu osobu koja raste u maminom stomaku, jedva čekam da postanem otac. Plačem. Puno ljubavi i radosti žele vam Roberto, mama i stomačić" - napisao je Robi Vilijams, a prenosi 24sata.hr

Par se venčao u avgustu 2010. godine na pevačevom imanju u Los Anđelesu posle četiri godine veze.

Potpisali su predbračni ugovor na 35 stranica, a na venčanju je bilo 60 zvanica. Robi je jednom prilikom izjavio da Ajda jedva čeka da ima decu dok je on prestravljen zbog toga.

"Sebičan sam. Uživam da radim ono što želim i kada to hoću. Ali, kada dete dođe u vaš život prisiljeni ste da prihvatite da se sve ne vrti oko vas i to će biti dobro za mene" - izjavio je tada pevač i zaključio da će uprkos strahu biti dobar otac.

Par živi u Los Anđelesu i retko se pojavljuju u javnosti. Trenutno su u potrazi za novim domom. Prošle nedelje su razgledali  15 miliona funti  vrednu vilu u kojoj je preminuo Majkl Džekson. Pevaču se jako svidelo raskošno izdanje koje ima sedam spavaćih soba, 13 kupatila, bioskopsku dvoranu, teretanu i bazen.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>