Region

Svet

Niggor bio na zračenju u Turskoj

Zbog problema s hipofizom Nigor je u Turskoj obavio nekoliko lekarskih pregleda, ali i bio na zračenju. Njegov dugogodišnji prijatelj, s kojim je i snimio duetsku pesmu "Tropski bar“, popularni Barba, sve vreme mu je pružao podršku.

Niggor bio na zračenju u Turskoj



"Nigor je pre nekoliko dana otišao u Istanbul kako bi obavio zračanje. S njim je otputovao i Vlado Georgiev kako bi bio uz svog prijatelja i pružio mu preko potrebnu podršku. Nigor ima problema s hipofizom, pa je potrebno da odlazi na zračenja. Vlado i on su bili smešteni u hotelu u Istanbulu, a svoj boravak su produžili i nakon Igorove završene terapije. Kako je sve proteklo u najboljem redu, prijatelji su odlučili da produže ovu posetu i obiđu grad" - rekao je za Alo izvor blizak pevaču.

"Po povratku u Beograd Nigor je uspešnu terapiju proslavio uz večeru s prijateljima. Uživao je u društvu devojke Suzane, prijateljice i koleginice Tijane Dapčević i njenog supruga Milana. Tom prilikom Nigor je prijateljima pravio koktele i bio, kao i uvek, duhovit" - dodao je izvor.

Igor Lazić potvrdio je nalaze izvora, ali nije želeo da govori o tome:

"Bio sam samo na pregledu, ali ne želim da pričam o tome" - izjavio je Igor za Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>