Region

Svet

Ivan Ivanović vredjao ljude po Tviteru (Foto)

Da poznate ličnosti ne vode računa o tome šta pišu na svojim društvenim mrežema i da je njima očigledno sve dozvoljeno govori i jučerašnji status voditelja Ivana Ivanovića koji je glasio: "Ko nema tatu da ga odveze pijanog kući, nek jede go. na“.

Ivan Ivanović vredjao ljude po Tviteru (Foto)



Ovom rečenicom Ivan je izazvao burne i oštre reakcije reakcije ostalih članova Tvitera. Iako je preterao voditelj se nije zaustavio na tome, već je nastavio sa vređanjem.



"Vidi šta manijaci pišu da čitaju deca. Znači, tragedija... Dno dna. Moji kumčići ga obožavaju, a on stoka najgora. Imaju tri i pet godina!" - pisalo je ispod Ivanovog komentara.

"Ovo što si napisao tako glupo zvuči. Glupost. Znači, mi koji nemamo oca treba da jedemo go.na... Glup si, seljačino prosta."

"Jedi go.na, hahahaha" - poručio mu je Ivanović.

A onda su usledile i brojne reakcije Ivanovih fanova:

"Nije ti ovo emisija pa da se klanjaju horde wannabeseen ljudi (oni koji žele da budu poznati bez razloga, prim. aut.) po naredbi. Ne znaš da se prozivaš, a uvredio si mnoge ljude jutros".

Ipak, posle nekoliko sati stiglo je i izvinjenje voditelja koji se pravdao time da je bio pijan i da uopšte ova poruka nije trebala da zabrši na Tviteru.

"Ovo jutros je bila interna fora, koja je trebalo da završi na SMS, ali sam cirke pomešao ikonice. Izvinjavam se svima koje sam uvredio."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>