Region

Svet

Ivan Ivanović se vratio bivšoj supruzi: Probudio sam se pored žene koju volim!

Nakon što je pre nekoliko dana zbog srčanih problema završio na VMA, brigu o Ivanu Ivanoviću nakon izlaska iz bolnice preuzela je bivša supruga Zorica, sa kojom se razveo pre dve godine.

Ivan Ivanović se vratio bivšoj supruzi: Probudio sam se pored žene koju volim!



 
Ivan Ivanović završio u bolnici!
Ivan i Zorica, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te se poslednjih nekoliko meseci konstantno viđaju i uživaju u zajedničkim trenutcima sa svojom ćerkicom Stašom. Nakon što je Ivan zbog srca proveo dva dana u bolnici, Zorica je odlučila da preuzme brigu o njemu, a u prilog tome ide i status koji je šarmantni voditelj postavio na društvenoj mreži Tviter:

"Probudio se pored žene koju volim...  Zaboravio sam koliko je to lepo", napisao je voditelj, dok izvor blizak paru tvrdi kako Ivan i Zorica u poslednje vreme uživaju u zajedničkim trenutcima:

"Ivan i Zorica su shvatili da su možda prenaglili u odluci da se razvedu. Zaključili su da se vole i da su jedno drugom veliki oslonac i podrška. Njih dvoje nikada nisu ni prestali da se vole, a razdvojile su ih Ivanove poslovne obaveze zbog kojih je sve manje imao vremena da se posveti Zorici, koja je tražila pažnju. Sada je sve drugačije, Ivan svoje slobodno vreme posvećuje supruzi i ćerki", rekao je izvor za Alo i dodao:

"Zorica vodi brigu o Ivanu otkako je izašao iz bolnice. On je prvu noć posle izlaska iz bolnice proveo kod bivše žene, koja mu je pomogla u svemu. Zaista im je lepo u poslednje vreme i uživaju zajedno sa ćerkom Stašom", zaključuje izvor.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Ivan Ivanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>