Region

Svet

Saša Kovačević: Mediji su mi rasturili mnoge veze (Video)

Pored Bojane Stojković sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića bio je i Saša Kovačević koji je gledaocima i publici u studiju pričao o svojim počecima, vezama, izigravao je mađioničara i rešavao Ribkovu kocku.

Saša Kovačević: Mediji su mi rasturili mnoge veze (Video)



Iako ga često nazivaju klonom Vlade Georgieva, Saša kaže da je jako mlad započeo muzičku karijeru i da nije mogao da ima svoj izgrađen stil.

"Muzičku karijeru sam počeo sa 17 godina, tako da nisam mogao da imam svoj izgrađeni stil. Pevao sam po uzoru na moje idole i izvodio njihove pesme, ali sada je sve potpuno drugačije" - kaže Kovačević i dodaje:

"Pokušavam da svoju muziku i vizuelni identitet dovedem na najviši mogući nivo".

Pored pevanja Saša je otkrio i svoje druge sposobnosti, pa je tako ćaskajući sa Ognjenom rešio Rubikovu kocku u kratkom vremenskom periodu, ali je pokazao i svoje mađioničarske sposobnosti. Ognjenu i gledaocima je pokazao trik sa novčićem, kada ga kroz dno flaše ubaci kroz isto, tako da u jednom trenutku od jednog novčića napravi dva.

Ognjen je pokušao od Saše da sazna da li ima devojku, ali pevač je vešto izbegao direktan odgovor : "Ne mogu da kažem, možda sam slobodan, a možda i nisam. Mediji su mi do sada upropastili mnoge veze, jer su me slikali na mestima gde nisam trebao da budem" - rekao je kroz osmeh Kovačević.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>